Disseny web per la teva botiga de joies 

Botiga online per la teva bijuteria

Fem la teva botiga online per bijuteries. Aconsegueix nous clients.

Parlem?

Un mercat online constant

El sector de la bijuteria está vivint una realitat molt bona per la forta demanda de les vendes de joies per Internet. Una botiga online per bijuteries et permetrà trobar una nova oportunitat de negoci, a una professió tan antigua com tradicional, aportant un nou enfocament als teus productes i a la teva marca. 

Segons l’última Enquesta sobre Equipament i Us de Tecnologies d’Informació i Comunicació a les Llars de 2020, gairebé 19 milions de persones, el 53,8% de la població de 16 a 74 anys, ha comprat per Internet l’any 2020. I d’aquests compradors, el 51,2% va comprar algun producte físic, el 30,2% va comprar roba, sabates o accesoris, entre els quals es troben les joies.

En l’actualitat existeixen multitud de botigues online per bijuteries que han aconseguit arribar a l’èxit amb la venda online dels seus productes.

» Veure article sobre el disseny web d’una botiga de joies →

 

Botiga online per bijuteries

Cal destacar que en aquests últims anys els productes de bijuteria han sabut adaptar-se perfectament al mercat online i a la demanda dels seus compradors. 

Una de las fòrmules perquè la teva botiga online per bijuteria funcioni és trobar el teu nínxol de mercat. Per això has d’oferir productes que surtin del gran públic i que vagin dirigits a un públic en concret amb interessos molt definits: Bijuteria exclusiva, articles que es puguin personalitzar, joies per a un públic específic, per a dates en concret, etc.

Tindràs menys quantitat de públic objectiu però, també, menys competència. A més d’obtenir un avantatge diferencial considerable i una imatge de marca.

Vendes per Internet

Per què hauria de tenir una botiga online per bijuteries per vendre les meves joies en línia?

5 raons per les quals hauries de muntar una botiga online per vendre les teves joies: 

  1. Producte petit i fàcil d’enviar: A nivell de logística, és un gran avantatge a tenir en compte. El empaquetat resulta més còmode que en el cas de productes d’un tamany més gran. Les despeses d’enviament podran ser competitives i no hi haurà necessitat de realitzar càlculs de pes ni de volum.
  2. Escassa estacionalitat: Resulta ser un producte amb una demanda constant al llarg de l’any. Encara que per certes èpoques, com ara Sant Valentí, Nadal, Dia de la Mare, etc. s’incrementin les vendes d’articles de bijuteria i joieria. 
  3. Vendes creuades: Es tracta de vendre altres productes complementaris al producte que el comprador ha triat. Per exemple el collaret que va a joc amb l’anell o unes arrecades de la mateixa col.lecció que el collaret.  
  4. Personalització de les joies: Són botigues online amb productes personalitzables que permeten que els compradors puguin crear les seves pròpies joies, ja sigui afegint motius especials, perles, brillants a joc o grabant el seu nom o frase.
Parlem?