Disseny web per estètiques 

Botiga online pel teu centre d’estètica 

Fem la botiga online per la teva estètica. Aconsegueix clients nous.

Parlem?

Web pel teu negoci local 

Avui dia la realitat ha canviat i els petits comerços tenen altres necessitats que abans no tenien. També els hàbits dels seus clients han evolucionat.

En el cas dels centres d’estètica, una botiga online per estètiques pot convertir-se en una bona oportunitat per oferir i vendre productes i serveis a clients habituals a més d’aconseguir nous clients. De fet, la creació d’una pàgina web no solsament et permetrà obrir portes a un nou mercat, arribant a un públic més ample, sino que a més podràs seguir potenciant el teu negoci local de forma eficaç.

Obrir una pàgina web d’estètica ja no és una cosa exclusiva de les grans marques, pel que el tamany del teu centre d’estètica no és una limitació per tenir la teva pròpia web o botiga online.

En el posicionament SEO la geolocalització és un factor molt important i Google està apostant pels negocis locals. Si estàs present a Internet, els teus clients potencials que estiguin a prop del teu negoci et podran trobar de forma senzilla amb les següents paraules: “Estètica a prop de mi”, “Estètica a Barcelona”, etc.

Botiga online per estètiques

El tipus de públic que utilitzar els serveis dels centres d’estètica té especial cura amb la seva imatge, per tant, les pàgines web per centres d’estètica han de transmetre una imatge neta i cuidada. En aquest sentit, és important projectar una bona impressió als visitants a través d’una imatge de qualitat i confiança. 

Per això el disseny web per centres d’estètica haurà de ser:  

 • Senzill, concís i minimalista
 • Intuitiu 
 • Fàcil de navegar
 • Visual, incloent imatges de qualitat dels productes i serveis, així com del local
 • Clar, amb textos en els productes i serveis fàcils de llegir 
 • Cridaner, incloent videos sobre els tractaments perquè els usuaris es decideixin a contactar 

 

Vendes per Internet

Beneficis d’una botiga online per una estètica

 1. Vendre els teus productes i serveis: Podràs vendre els teus productes i serveis en línia les 24hs del dia, durant tot l’any.
 2. Promocions: Podràs crear promocions de productes o categories en concret, de productes en “outlet”, productes de poca tirada, etc.
 3. Dates especials: Podràs aprofitar les dates de més consum per vendre els teus productes i serveis (Nadal, Black Friday, Sant Valentí, Dia de la Mare, etc.).
 4. Sistema de reserves online: Els teus clients podran reservar el seu tractament i/o servei a través d’un calendari integrat a la teva web on podran tria el dia, l’hora, el tractament, realitzar el pagament, etc.
 5. Sistema de targetes regal: Els teus clients podran regalar els teus productes i tractaments a qui vulguin comprant una targeta regal que el seu amic o familiar rebrà per email. 
Parlem?