Botiga online per vendre a minoristes i majoristes

botiga online per minoristes i majoristes

A l’hora de dissenyar una botiga online cal tenir clar qui són els teus clients potencials. No és el mateix tenir una botiga destinada únicament al client final que tenir com a principals compradors clients majoristes i distribuïdors. Però què passa quan tenim clients minoristes i clients majoristes? Com ha de ser una botiga online per minoristes i majoristes i quins beneficis trobareu?

Beneficis d’unificar la teva web per vendre els productes al detall i al major 

Unificar en una sola botiga online pel teu negoci productes per a clients minoristes i per majoristes és imprescindible per poder oferir totes les possibilitats als diferents tipus de compradors. 

Un dels principals beneficis d’aquesta unificació és la reducció de costos. La web serà molt més rentable a mig o a llarg termini. A més, també et permetrà estalviar temps en organitzar i preparar els continguts ja que no cal duplicar els esforços en dos sistemes diferenciats.

En la mateixa línea, poder organitzar tots els teus productes a través d’un sol catàleg també millorarà l’eficiència del teu negoci. Amb menys esforç podràs aconseguir un catàleg ben estructurat i actualitzat per oferir els teus productes tant a minoristes com a majoristes. En definitiva no et farà falta perdre el temps en organitzar el mateix catàleg en dues plataformes diferents.

Què hem de veure quan unifiquem una botiga online per a minoristes i majoristes?

 1. Formularis de registre
  Establir formularis de registre independents per a clients finals i majoristes. A cada formulari es podran sol.licitar diferents tipus de dades i documentació.

 2. Catàleg de productes
  Ocultar productes i/o categories de productes dependent de si és client final o client majorista.
 3. Fitxa del producte
  Amagar o afegir dades en la fitxa del producte dependent de si és client final o client majorista.
 4. Quantitats mínimes de compra
  Establir quantitats mínimes de compra pels productes segons el tipus de client.
 5. Mètodes de pagament
  Establir diferents mètodes de pagament (tarjeta, paypal, transferència) depenent de si és client final o client majorista.
 6. Tarifes d’enviament
  Establir diferents regles i tarifes d’enviament dependent de si és client final o client majorista.
 7. Marketing personalitzat
  Caldrà separar adequadament les tasques de marketing online dirigides als clients finals del les tasques que faràs als clients majoristes. Si no utilitzes diferents estratègies per les diferents situacions, els teus objectius es veuran troncats.

  Això significa que no només t’hauràs de preocupar de les campanyes de publicitat, sino també de fer les “landing pages” adequades per a cada tipus de públic. Hauràs de tenir els suggeriments de nous productes o els programes de fidelització configurats segons el tipus d’usuari que es registri al web, entre d’altres.

  Resumint, el disseny de venda online unificat per vendre a majoristes i a minoristes és una qüestió més complexa. Però val la pena l’esforç, doncs té múltiples beneficis a mig i llarg termini: Evites duplicar la feina i millores l’eficiència de la web. 

Web amb sistema de reserves online

Encara és habitual trobar comerços que no tenen una pàgina web en condicions ni tampoc [...]

Consells per dissenyar una botiga online de venda per majoristes

Dissenyar una botiga online per clients majoristes i distribuïdors (B2B) no és el mateix que [...]

El disseny correcte d’una botiga online

Invertir en el posicionament de la nostra web és important per guanyar visibilitat, reputació i [...]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com