Disseny web pel lloguer d’autocaravanes 

Disseny web per empreses de lloguer d’autocaravanes

Fem el disseny web pel lloguer d’autocaravanes

Parlem?

Pots veure la nostra Demo aquí: VEURE DEMO. A més et podem mostrar com funciona el Sistema de Reserves per dins. Trucan’s al 654640002 i t’explicarem com podràs descobrir totes les seves funcionalitats. Només seran 15 minuts!

Sistema de reserves online per autocaravanes

Aquest sistema de reserves online et permetrà llogar les teves autocaravanes directament des de la teva pàgina web. El visitant podrà triar l’autocaravana que més li convingui, després els dies de lloguer que vol reservar i finalment el lloc de recollida i d’entrega de l’autocaravana.

A la mateixa pàgina el teu client podrà llogar els accessoris addicionals per a l’autocaravana que vulgui afegir a la reserva. Aquests accessoris podran ser gratuïts o tenir un càrrec addicional. Aquest sistema et serà molt útil tant si tens un negoci de lloguer d’autocaravanes o de furgonetes camper. 

En definitiva, es tracta d’un sistema de lloguer complet integrat amb el pagament online que es podrà realitzar amb targeta, paypal o transferència bancària.

Gestió completa del lloguer

Amb el teu propi sistema de lloguer d’autocaravanes online integrat a la teva pàgina web oferiràs un valor afegit als teus clients.

El sistema de reserves (Booking) et permetrà gestionar les dades de totes les teves reserves així com les dades dels teus clients des de el panell central de la teva pròpia pàgina web de forma còmoda i intuitiva.

A més, com tindràs un sistema de reserves online propi no solsament aumentaràs les reserves a través del teu propi lloc web sino que a més minimitzaràs els costos extra per reserva que les pàgines web de tercers solen cobrar. 

 

Un sistema de lloguer complet

Totes les funcions que necessites pel lloguer de les teves autocaravanes:

 • Calendari visual per triar dates d’inici i de finalització del lloguer.
 • Preu diari del lloguer.
 • Diferents preus diaris per dates especials o segons temporada.
 • Pagament amb tarjeta, paypal, bizum o transferència bancària.
 • Possibilitat d’afegir serveis addicionals (gratuïts o amb recàrrec).
 • Possibilitat d’afegir càrrecs addicionals segons el lloc de recollida o el lloc d’ entrega. 
 • Possibilitat d’afegir càrrecs addicionals segons la quantitat de persones que utilitzaran l’autocaravana.
 • Preus especials per dates especials (descomptes).
 • Aprovació de forma manual o automàtica de cada reserva.
 • Possibilitat d’excloure la disponibilidad de l’autocaravana en determinades dates (vacances, caps de setmana, mesos complets, etc.)
 • Possibilitat d’integrar el calendari de reserves de la teva pàgina web amb el calendari de Google.
 • I molt més…

Últim treball realitzat
Aquest és l’últim web que hem realitzat que inclou un sistema de lloguer d’ autocaravanes

Vandalic Van
Lloc web amb sistema de reserves de lloguer de furgonetes camper van. El sistema permet realitzar la gestió completa de la reserva, des de la selecció de la furgoneta fins el pagament online d’aquesta.

El sistema inclou un panell complet per a la gestió de les reserves. Una web moderna i útil que ha convertit a Vandalic Van en una empresa líder en el seu sector.

Font: Vandalic Van – https://vandalicvan.com/