Disseny de pàgines web per al teu bufet d’advocats

Fem la web
per al teu estudi jurídic

Disseny web per a advocats eficaç i marketing online 

 

Parlem? Preus

Disseny web eficaç per a advocats 

Abans de tot cal destacar que un lloc web pel teu despatx d’advocats és una carta de presentació del teu bufet jurídic. De fet, aquesta primera impressió és molt important a l’hora de construir una imatge seriosa i professional de la teva marca. Per tant un bon disseny web i una presentació clara dels principals serveis que ofereixes és el primer pas per a aconseguir el principal objectiu de la teva pàgina web: induir al visitant a que contacti amb tu.

Per acabar cal dir que dissenyem la teva web amb l’estructura més adequada pel teu despatx, combinant el disseny i els elements indispensables per a posar en marxa les tasques de marketing online i garantitzar l’èxit.

Veure preus disseny web Veure treballs realitzats

Més clients per al teu bufet

En primer lloc el principal objetiu del teu web corporatiu per a advocats és el d’augmentar la cartera de clients del teu bufet, és a dir aconseguir clients nous.

En segon lloc per a aconseguir aquests objectius posem en marxa un pla de marketing a mida en base als punts forts (fortaleses) de la teva marca i també tenint en compte els punts dèbils de la teva competència.

En tercer lloc posem en marxa una sèrie de tasques específiques amb el principal objectiu de generar visites a la teva pàgina web. Gràcies a aquesta feina i mitjançant un anàlisi posterior del comportament de les visites a la teva web podrem convertir a aquests visitants en clients nous pel teu bufet.

Veure plans de marketing

Disseny de pàgines web per a advocats 

Treball ben planificat des de el principi

  • Definim els principals serveis a destacar de la teva marca 
  • Analitzem el perfil del client del teu bufet i els avantatges competitius del teu negoci enfront de les fortaleses de la teva competència
  • Dissenyem l’estructura de la web, el que ens permet oferir tota la informació de la teva marca
  • Activem els elements ocults a la web per rastrejar el comportament dels visitants
  • Integrem tots els sistemes actuals de comunicació: Formularis, Chat, Whatsapp, etc. 
  • Adaptem la teva web als diferents dispositius: mòbils, tabletes, etc. 
  • Incluim una eina per a la gestió del posicionamient SEO de cada pàgina
  • I molt més…

Pots veure més informació sobre els nostres preus de pàgines web aquí: VEURE INFO

LA NOSTRA FÒRMULA D'ÈXIT 

WEB EFICAÇ

El disseny d'una web ha de ser atractiu i ha de reflectir els valors del teu negoci així com la teva imatge de marca. Però també ha de ser eficaç. És a dir, que ha d'estar integrat amb l'optimització de la web per captar clients nous i generar vendes.  

MARKETING ONLINE

El principal objectiu d'una web és el d'aconseguir clients nous pel teu negoci. Tenim l'experiència i coneixements necessaris per posar en marxa totes les tasques de marketing online que necessites perquè la teva web generi resultats.

Últim disseny web realizat
Aquest és el nostre últim lloc web realitzat per a un bufet d’advocats

P&L Advocats

 

Pàgina web realitzada per a un bufet d’advocats amb un disseny minimalista i efectiu.

Destaquem les seves principals àrees de pràctica: Herències, Divorcis, Administratiu i Civil. Aquesta informació i la forma de presentar-la constitueix un element clau per convertir als visitants d’aquesta web en clients.

Font:  P&L Advocats – https://pladvocats.com/