Disseny web per una botiga de joies

disseny web per joieria

Rosanna de la Riva, una web de joieria amb estil 

Rosanna de la Riva és un dels nostres projectes de disseny web més recents. Es tracta d’una botiga online de venda de bijuteria artesanal, fabricada a nivell local, i que es complementa a la perfecció amb la moda elegant, versàtil i atemporal que hi ha actualment.

Per definir el disseny d’aquesta web per joieria ens vam inspirar en la creativitat que utilitza la marca en la seva creació de peces úniques i especials. D’aquesta forma vam aconseguir que el disseny de la web vagi en concordància amb els valors de qualitat i d’exclusivitat en els que es basa Rosanna de la Riva.

1. Consistència en la imatge

Hi ha una consistència en els elements de disseny que afavoreixen la imatge i la identitat de marca. Estem parlant de productes artesanals, inspirats en la natura, de qualitat i pensats per una dona actual.

 • Estil: Modern i cosmopolita però amb detalls inspirats en la natura. 
 • Colors: Segueixen la tendència dels elements naturals i artesanals. Hem seguit la línia dels grisos perla, dels grisos més foscos i del marró en diferents tonalitats.
 • Fons: Blanc a tota la web que aporta una sensació de claredat. 
 • Tipografies: Discretes i clares, per que els textos siguin llegibles. En tons negres o grisos. 

2. Menú complet i fàcil de navegar 

Un bon sistema de navegació és una part important en l’organització de l’estructura de qualsevol web. A la web de Rosanna de la Riva hem tingut en compte aquest aspecte tan important. Que l’usuari sigui capaç de moure’s amb facilitat per les diferents pàgines de la web, que trobi el que busca ràpidament, que no es perdi anant d’un enllaç a un altre sense saber on està, que no es quedi penjat en una pàgina concreta. Aquests són alguns dels aspectes que s’han de tenir en compte per cuidar els usuaris i que no se’n vagin a la competència. 

A més, a la botiga online de Rosanna de la Riva el menú principal inclou les diferents categories del catàleg per que els visitants puguin navegar a través del catàleg directament des de aquí. Així doncs, trobem les categories “Colecciones”, “Collares”, “Pulseras”, “Pendientes”, i “Anillos”.

botiga de joies

Font: Rosanna de la Riva

3. La fitxa de producte

La fitxa de producte es l’aparador del qualsevol negoci que tingui una botiga online. Si la informació sobre el producte no està ben presentada, és incompleta o està desordenada, els usuaris no compraran. 

A la botiga de Rosanna de la Riva la fitxa dels articles presenta aquesta informació que et recomanem que segueixis: 

 • Nom
 • Preu
 • Acabat 
 • Mides 
 • Presentació 
 • Descripció curta 
 • Referència
 • Descripció llarga
 • Document en Pdf: Per informar sobre les despeses d’enviament o sobre qualsevol altre aspecte a destacar. 
 • Foto principal amb models: Les fotografies de les models amb bijuteria aporten una sensació de proximitat, molt favorable alhora de decidir-se per un producte o un altre. A més la foto és ampliable.
 • Galeria de fotos: Son fotos secundàries del producte en altres perspectives, dels seus complements, etc. Es poden posar tantes fotos com necessitis.
web de joieria

Font: Rosanna de la Riva

Consells per dissenyar una botiga online de venda per majoristes

Dissenyar una botiga online per clients majoristes i distribuïdors (B2B) no és el mateix que [...]

Quant costa fer una botiga online?

Per establir els preus de les botigues online s’han de tenir en compte una sèrie [...]

Una pàgina web per a advocats útil

Avui día ja és un fet. La majoria dels bufets d’advocats tenen la seva pròpia [...]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com