Campanyes de Facebook Ads

Anuncia’t a Facebook

Fem la teva Campanya d’Anuncis a Facebook.
Aconsegueix clients nous pel teu negoci.

Parlem?

Aconsegueix més vendes 

Facebook és una xarxa social amb més de 20 milions d’usuaris només a Espanya, pel que no podem deixar escapar l’oportunitat que ens dóna la publicitat en aquesta xarxa social.

Facebook ens ofereix la possibilitat de crear anuncis personalitzats dirigits a audiències segmentades segons els interessos i comportaments que es corresponen al perfil del teu client.

Posem en marxa un pla integral per assegurar l’èxit de les teves campanyes de Facebook. Les nostres avantatges: Segmentació de l’audiència, anuncis ben dissenyats i optimització contínua.

La campanya que necessites

Et recomanem quina campanya és la més adequada segons la teva situació. Depenent de la notorietat del teu lloc web, de la presència del teu negoci a les xarxes socials, del reconeixement de la teva marca podem implementar: 

  • Campanyes de “branding”. De reconeixement de marca.
  • Campanyes de trànsit. Per generar visites noves al teu web.
  • Campanyes de vendes del catàleg. Específiques per a botigues online que volen vendre els seus productes. 
  • Campanyes de “remarketing o retargeting”. Per a clients que ja han realitzat alguna acció específica en el teu web.
  • Campanyes per generar nous contactes per Whatsapp, chat, formularis de contacte, etc.

La nostra avantatge 

La nostra experiència

La nostra experiència ens permet planificar i executar la teva campanya d’anuncis a Facebook de forma professional.

Una campanya de Facebook Ads implica abans de res estudiar la situació de reconeixement del teu web i de les teves xarxes socials per després determinar el punt de partida més adequat. Després d’això, la segmentació de les audiències és de vital importància per dirigir l’objectiu de l’anunci de forma correcta. I finalment, després d’uns dies d’haver llançat la campanya, és quan comença realment el treball de major importància: Analitzar les dades i les mètriques per optimitzar el tipus de campanya, les seves audiències, l’anunci, la seva “landing page”, etc. 

Com veuràs, es tracta d’una feina minuciosa on l’experiència és clau per aconseguir l’èxit de la campanya. Tenim l’experiència perquè aconsegueixis clients nous.

Parlem?