Campanyes d’Instagram Ads

Anuncia’t a Instagram

Fem la teva Campanya d’Anuncis a Instagram.
Aconsegueix clients nous pel teu negoci.

Parlem?

Aconsegueix més clients

A dia d’avui Instagram compta amb més 1.158 milions d’usuaris actius al mes. És la segona xarxa social amb més “engagement” després de Facebook i la que més ha crescut en els últims anys. No cal dir que fer publicitat a Instagram és una prioritat per a moltes empreses.

Una petita inversió diària en una campaña de Anuncis a Instagram pot generar resultats ràpids pel teu negoci. Una veritable oportunitat que no hauries de deixar passar.

A l’igual que Facebook, Instagram ens ofereix la possibilitat de crear anuncis molt específics dirigits a audiències segmentades segons els seus interessos i comportaments. 

Ens ocupem del desenvolupament i execució dels teus Anuncis a Instagram per assegurar l’èxit de les teves campanyes publicitàries. 

Anuncis eficaços

Determinem els diferents perfils de clients i la situació de cadascun d’ells per crear els anuncis més eficaços. Per això elaborem diversos perfils:

  • Persones que no coneixen la teva marca però que poden ser clients.
  • Persones que coneixen la teva marca però que no estan interessats en comprar.
  • Interessats que estan evaluant comprar els teus productes.
  • Clients que ja han comprat algun dels teus productes i que podrien tornar a comprar.

Un anunci optimitzat per a cada situació assegurarà l’èxit de l’anunci i que aconsegueixis vendes.

 

El nostre avantatge 

Sabem el que fem

Tenim l’experiència i els coneixements necessaris per a realitzar campanyes d’ Instagram Ads efectives. La clau està en la planificació i posterior optimització de la teva campaña. Per això realitzem les següents tasques:

  • Anàlisi dels teus productes o serveis.
  • Anàlisi de la teva competència.
  • Creació dels diferents perfils dels teus clients.
  • Anàlisi de les visites al teu web i xarxes socials.

A partir d’aquí determinem el tipus d’anunci i les audiències més adequades per posar en marxa la primera combinació d’anuncis. Una vegada els anuncis actius, comencem a obtenir dades que són rellevants per a la optimització de la campanya.

Aquesta forma de treballar ens assegura elevar al màxim les posibilitats d’aconseguir l’objetiu principal de l’anunci: Aconseguir clients nous pel teu negoci.

Parlem?