Disseny web en WordPress

pagina web en wordpress

Aquestes són algunes de les preguntes que ens fem molt sovint sobre el disseny : Per què hauria d’utilitzar WordPress? El meu web no és lo suficientment bo? Per què necessitaria canviar a una pagina web en WordPress des d’una altra plataforma?

Què es WordPress?

WordPress és, amb diferència, el sistema de gestió de contingut (CMS) més popular, utilitzat per aproximadament 75 milions de llocs web. És una plataforma de codi lliure, basada en plugins i plantilles, que permet la creació de pàgines web de qualsevol mena. 

En aquest article et compartim 6 raons importants per les que et recomanem que utilitzis WordPress:

1. Codi lliure i obert

Un del més grans beneficis del disseny web WordPress és que és un software de codi lliure i obert.

Què vol dir? Que és gratuït, pel que no s’han de pagar llicències. L’únic que hauràs de comprar és la plantilla del disseny (sino també la pots fer tu) i alguns plugins necessaris per integrar certes funcionalitats específiques.   

2. Comunitat mundial de desenvolupadors

WordPress existeix des de fa més de deu anys i, a causa de la seva popularitat, ha obtingut una gran comunitat de seguidors i desenvolupadors que recolzen i alimenten WordPress. D’aquesta forma aconsegueixen que aquesta plataforma sempre estigui en constant creixement amb les últimes novetats tecnològiques i funcionalitats.

A més, gràcies al llançament regular d‘actualitzacions, WordPress és considerat un sistema segur que garanteix la seguretat de les pàgines web i que millora l’experiència dels usuaris.

Cal destacar que aquesta gran comunitat de desenvolupadors és un centre d’assistència i de fòrums per debatre problemes i trobar sol.lucions. 

3. Continguts fàcils de gestionar 

Un dels principals motius per considerar utilitzar el CMS de WordPress pel teu lloc web és que és fàcil d’actualitzar i de gestionar. A través del panell de WordPress, podràs trobar multitud de funcions, tant per la teva web corporativa, com per la teva botiga online.

Podràs penjar continguts mitjançant la “interface” d’arrossegar i deixar anar, crear galeries de les teves imatges, planificar el dia de la publicació d’un article, crear descomptes de productes en concret en una data específica, afegir pàgines noves, canviar les fotos d’una transició… I cap d’aquestes accions implicarà escriure una sola línia de codi.

D’aquesta forma qualsevol persona de la teva empresa podrà tenir el seu propi accés al gestor de la web i així actualitzar els continguts que necessiti.

4. Plugins per ampliar la teva pàgina web en WordPress

Els Plugins o Connectors de WordPress et permeten ampliar les funcionalitats del teu lloc web i així fer créixer el teu negoci. 

Mitjançant aquests Plugins, podràs crear formularis de contacte a mida, afegir un sistema de venda online, millorar el Posicionament SEO del teu web i, fins i tot, crear pàgines de destinació (Landing Pages) de forma intuitiva. 

Hi ha més de 43.000 Plugins disponibles a la base de dades oficial de WordPress. Estigues segur que tindràs moltes opcions per escalar el lloc web a mesura per que el teu negoci creixi.

5. Pagina web en WordPress, preparada pel SEO 

Optimitzar les pàgines i els continguts de la teva pagina web en WordPress per que els motors de cerca la puguin trobar amb les paraules adequades és una feina laboriosa. Bé, no t’has de preocupar per això quan utilitzes WordPress perquè també hi ha un Plugin intuitiu i molt eficaç per aconseguir bons resultats a les recerques de Google.

De fet la codificació per crear llocs web de WordPress segueix les millors pràctiques i, per tant, és atractiva pels motors de cerca i resulta fàcil pels seus rastrejadors.

El Plugin de SEO de WordPress et permet optimitzar les pàgines i et proporciona auditories instantànies d’optimització. Podràs gestionar els “keywords” o paraules clau, la meta descripcion, les imatges, els títols H1, H2, H3, etc., en definitiva, tota la informació imprescindible per aconseguir un bon posicionament SEO.

Preus de botigues en wordpress Veure plans de marketing online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com