Una pàgina web per a advocats útil

pàgines web per a advocats

Els bufets d’advocats necessiten la seva web  

Avui día ja és un fet. La majoria dels bufets d’advocats tenen la seva pròpia pàgina web. Ja no és només una carta de presentació: Uns continguts ben presentats i una imatge de marca professional que donen una bona impressió del bufet i confiança als clients o possibles clients.
A més d’això, un dels principals objectius de les pàgines web per a advocats és el d’aconseguir clients nous. Pots veure més informació aquí: disseny web advocats
I per aquesta raó hem de fer que els usuaris que arriben a la nostra web naveguin pels diferents apartats de forma fàcil i còmoda. D’aquesta forma podran trobar la informació que els interessa de forma ràpida i seran moltes les possibilitats de que ens truquin o que ens enviïn un missatge. No hem de deixar que els clients potencials se’ns escapin…

Com puc saber si la meva web d'advocats està ben feta?

A què ens referim quan diem que una pàgina web d’un despatx d’advocats està ben feta? Quins aspectes diferencien una web amigable d’una web on no volem estar? Aquí teniu les respostes a les preguntes que segurament us heu fet en moltes ocasions. 

1. Estructura de navegació clara

Algun cop t’has preguntat per què els visitants abandonen la teva pàgina web? Si els visitants no poden trobar la informació que busquen, això vol dir que durant el procés de disseny no s’ha posat especial atenció a l’estructura de navegació. En aquest cas ens trobem amb persones que abandonen el lloc web perque estan molestes. 
Per tant, l’impacte d’una estructura de navegació malament plantejada pot ser molt negatiu. Llavor, com podem millorar la navegació de la nostra web?
Les parts importants de l’estructura d’un lloc web són el menú principal, el peu de pàgina i la barra de recerques. Aquests elements s’han de poder localitzar de forma ràpida i clara perque els visitants no es maregin. 
Cal destacar, que a més d’aconseguir clients nous, una bona navegació farà que Google posi la teva web en un bon “ranking”

2. Pàgines web per a advocats útils

La pàgina web ha de ser un lloc d’interés on els teus clients puguin treure un profit llegint continguts amb una certa utilitat. A més de parlar del teu bufet, de la teva trajectòria, dels serveis o de l’equip que formeu, anima’t a incloure un Blog de Notícies relacionades amb el teu despatx, sobre el teu sector, de les normatives vigents, de les fires, etc.
A més de mantenir als teus clients informats, treuràs un gran benefici en el posicionament de la teva web i en la reputació que Google tindrà d’aquesta.
Per concluir, inclou un apartat de preguntes i respostes (FAQ) per poder aclarir possibles dubtes que els visitants de la teva web puguin tenir sobre els serveis que ofereixes, els preus, el procés de treball, etc.

3. Continguts fàcils d’entendre

La millor forma d’elaborar continguts de qualitat i d’obtenir una credibilitat en els teus clients és escrivint continguts clars i amb una semàntica senzilla, sense argots ni tecnicismes. Per tant la redacció ha de ser correcta i ha d’arribar als interessats d’una forma agradable i amigable per captar la seva atenció.
Utilitza un tipus de lletra fàcil de llegir, amb una mida relativament gran, perque tothom pugui entendre el que estàs explicant. 

  • Evita utilitzar diferents tipus de lletres en un mateix lloc web. 
  • Intentar que hi hagi un bon contrast entre el color de fons i el color del text és important per aconseguir una bona llegibilitat dels continguts.
  • Per ampliar aquesta informació, pots llegir aquest article del nostre Blog sobre el disseny web: disseny web ben pensat

Últim disseny web realitzat
Aquest és el nostre últim lloc web realitzat per a un bufet d’advocats

P&L Advocats

 

Pàgina web realitzada per a un bufet d’advocats amb un disseny minimalista i efectiu.

Destaquem les seves principals àrees de pràctica: Herències, Divorcis, Administratiu i Civil. Aquesta informació i la forma de presentar-la constitueix un element clau per convertir als visitants d’aquesta web en clients.

Font:  P&L Advocats – https://pladvocats.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com