Parlem de disseny web

què és el disseny web

En poques paraules, i com el seu nom indica, el disseny web és el procés que fa referència al disseny i a la creació de pàgines web, així com dels seus continguts.

Per molt senzill que sembli (ja que és un paraula comuna per a la majoria de nosaltres), el disseny web és un dels elements més importants a l’hora d’atraure visitants a una web i de convertir-los en clients. 

Per tant, un bon disseny web comporta coneixements, una feina ben planificada i molta dedicació.

Només d’aquesta forma aconseguirem que la nostra web no només sigui una carta de presentació sino que esdevingui efectiva i que ens doni resultats.

Què aconseguim amb un bon disseny web?

1. Generació d’ingressos

Un lloc web dissenyat de forma professional atraurà més atenció per part dels visitants i per tant augmentarà la possiblitat d’aconseguir nous clients pel teu negoci i de generar ingressos. 
En aquest sentit, un bon disseny web és el que provoca que els visitants es quedin navegant per la teva pàgina web, que trobin la informació que els interessa de forma ràpida i fàcil i que finalment et truquin, t’enviïn una consulta, et contactin pel xat o pel whatsapp. 

2. Millora de l’experiència d’usuari

Una navegació intuïtiva i un bon disseny brinden als teus visitants una gran experiència.
A què ens referim quan parlem d’“experiència d’usuari”? És el conjunt d’emocions, de sensacions i de percepcions provinents de l’usuari quan interactua amb un sistema, empresa, producte o servei. 
En el cas que ens interessa, es determina per la qualitat que té una pàgina web en relació al seu disseny, a l’organització dels continguts, a la navegació, la velocitat de càrrega, els enllaços interns, etc.

3. Increment del màrqueting boca a boca

El màrqueting boca a boca consisteix bàsicament en generar una conversa sobre un producte o una empresa amb l’objectiu principal de que la gent destaqui els seus avantatges.
De fet segurament algun cop t’ha passat que has visitat una pàgina web que t’ha interessat a tal punt que li has dit a tots els teus amics que la visitin. Doncs hem de dir que aquest efecte és molt més comú del que et penses. 
Per tant, oferir un lloc web de qualitat pot enfortir el teu màrketing boca a boca. 

4. Un bon disseny ajuda al SEO del teu web

Un bon disseny web ajudarà al posicionament orgànic de la teva pàgina (SEO). No hem d’oblidar com és d’important Google per a la nostra pàgina web, donant prioritat a les webs que estan ben fetes.
Només apareixerem ens els primers resultats de cerca, si la nostra web està ben dissenyada i amb una bona experiència d’usuari.

Pots veure més informació sobre els nostres preus de webs aquí: VEURE INFO

Últim disseny web realizat
Aquest és el nostre últim lloc web realitzat per a un Col.legi Major Universitari

disseny web corporatiu

Col.legi Major Monterols

Pàgina web realitzada per a un Col.legi Major Universitari. Té un disseny web clar i inclou molts continguts.

L’organització dels continguts està ben estructurada i això fa que la web sigui fàcil de navegar i que els visitants estiguin interessats. 

Font: Monterols – https://monterols.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com