Web amb sistema de reserves online

sistema de reserves online

Adapta’t a les necessitats dels usuaris d’avui dia

Encara és habitual trobar comerços que no tenen una pàgina web en condicions ni tampoc un sistema de reserves online. Quan se’ls pregunta per què no volen tenir un lloc web professional, la majoria explica que ho troben massa car i creuen que no en necessiten cap perquè els clients habituals ja els coneixen. 

Però cal dir que en realitat sí que els hi pot ser útil incloure un sistema de reserves online a la seva pàgina web, sigui quin sigui el seu tipus de negoci

A continuació et detallem 5 raons per les quals pot ser interessant incloure un sistema de reserves online a la teva pàgina web.

1. Nous clients online 

Està molt bé confiar en els clients habituals per mantenir el teu negoci. Si estàs segur de que el teus serveis són millors que els de la competència, igual no tens de què preocupar-te.

Però sempre poden sorgir imprevistos: Que aparegui un nou negoci similar al teu a prop, que surtin empreses més econòmiques… Per tant, una de les teves millors eines per combatre la competència és la modernització.

La presència online, tant a la web com a les xarxes socials, permetrà que la gent que no sàpiga de la teva existència et conegui. I la possibilitat de reservar online facilitarà el camí cap als nous potencials clients.

2. Flexibilitat d’un sistema de reserves online

Un dels principals inconvenients pels usuaris de la teva web de no tenir un sistema de reserves online és el fet de no poder reservar a l’horari del dia (o de la nit) que et vagi bé. Està demostrat que els negocis que requereixen trucades en horari d’oficina per fer una reserva perden clients. Hi ha dues raons molt senzilles:

  1. La gent compra i reserva per impulsivitat. Si algú té ganes de donar-se un caprici a mitja nit però no pot reservar fins al matí següent, és possible que quan arribi l’hora ja s’ho hagi replantejat. A més, haurà tingut temps de buscar alternatives i de comparar preus. I, fins i tot, potser haurà fet la seva reserva en un altre lloc.

     

  2. La majoria de la gent està ocupada en horari d’oficina. Si només ofereixes atenció telefònica fins a les cinc o les sis de la tarda, quan els potencials clients surtin de la seva feina es trobaran que ja no podran reservar el teu servei o producte. 

3. Comoditat per a tu

Tenir un sistema que integri totes les necessitats facilitarà molt la feina als treballadors de la teva empresa (i a tu). Ja no haureu d’anotar la informació de la reserva, totes les dades estaran guardades a la web i serà pràcticament impossible perdre les dades per accident. No només us facilitarà la feina a tots, sino que reduirà molt la possibilitat de cometre errors. 

La majoria dels serveis que ofereixen un sistema de reserva inclouen la integració amb diverses eines digitals: Calendari i notificacions de recordatori. Així no perdreu el temps trucant als clients per recordar la seva visita.

4. Comoditat pels teus clients

Segons un Estudi d’Episerver, el 90% de la gent està disposada a donar més dades personals si això els garanteix un tracte personal de millor qualitat.

Els sistemes de reserva online ofereixen l’opció de demanar tantes dades com necessitis. D’aquesta manera, podràs oferir un servei més personalitzat a cada client

A més, els sistemes de reserva tenen l’opció d’analitzar el comportament de les visites i quines, quan i com s’han convertit en clients. Així podràs entendre millor qui són els teus clients, veure què necessiten i per poder-los oferir exactament allò que busquen.

5. Més barat, a la llarga

A la llarga representa un estalvi tant de temps com de diners.

Una vegada que coneguis bé els teus clients, podràs enfocar millor els teus anuncis online. Així t’asseguraràs d’aconseguir un millor ràtio de conversió de visites a vendes perquè hauràs arribat al públic objectiu amb menys inversió en publicitat.

Com que no hi ha intermediaris, no hauràs de pagar comissions a tercers per cada venda que fassis. A més, t’estalviaràs totes les despeses de temps malgastat en feines rutinàries (actualitzar calendaris, introduïr dades o enviar recordatoris als clients) i els teus treballadors podran treure major profit de les seves hores de feina.

Resumint, tenir un sistema de reserves online és tant beneficiós pel teu negoci com pel teu client. Els clients compten amb la comoditat de reservar a qualsevol hora i tu t’estalvies el temps d’introduïr dades. Tothom hi surt guanyant, així que no sé a què esperes!

Pots veure més informació sobre els nostres preus de webs amb sistema de reserves i de lloguer aquí: VEURE INFO

L’evolució del negoci de la bijuteria online

Tot i que el negoci de la bijuteria online mai havia tingut una gran presència [...]

Disseny web d’una botiga online

El disseny de botiga online ha de ser atractiu però també eficaç. Ha d'estar integrat [...]

6 raons per tenir una botiga online

Deixem de banda el disseny de botiga online per concentrar-nos en l'importància de tenir una [...]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com