Disseny web

Disseny – Hosting – Manteniment – SEO – Analítica Web

Ens encarreguem de tot
Ens ocupem de tot

Amb el nostre servei de Disseny Web i  Manteniment ho tens tot cobert

Disseny Web

Disseny web atractiu i eficaç. Un web optimitzat per generar nous clients

Hosting i Manteniment

Hosting i Tasques de manteniment perquè la teva web estigui sempre actualitzada

Analítica Web

Optimitzar la teva Web mitjançant decisions basada en DADES reals portarà el teu negoci a un nivell superior.

Posicionament | SEO

Els primers 15 resultats d’una cerca a Google s’emporten el 90% de les visites.

Característiques important del Disseny Web

A sota veureu informació que segurament trobareu útil si esteu pensant en un nou disseny web.

Una web que generi confiança

En un món cada vegada més digital, les pàgines web s’han convertit en una eina essencial per a les empreses i organitzacions de tot tipus. A través d’elles, les empreses poden donar a conèixer els seus productes i serveis, connectar amb els seus clients i potencials clients, i generar vendes.

No obstant això, perquè una pàgina web sigui efectiva, és important que generi confiança en els seus visitants. La confiança és un element fonamental en qualsevol relació, i també ho és en el context de les pàgines web. Quan els visitants d’una pàgina web confien en ella, és més probable que hi interactuïn, la compartixin amb altres i, en última instància, facin una compra o contractin un servei.

Per què és important la confiança a les pàgines web?

Hi ha diverses raons per les quals la confiança és important a les pàgines web. En primer lloc, la confiança ajuda els visitants a sentir-se segurs en interactuar amb la pàgina web. Quan els visitants confien en una pàgina web, saben que les seves dades personals estan segures i que no seran utilitzades amb finalitats fraudulentes.

En segon lloc, la confiança ajuda els visitants a prendre decisions informades. Quan els visitants confien en una pàgina web, són més propensos a creure la informació que hi troben. Això és important per a les empreses que volen que els seus clients prenguin decisions informades sobre els seus productes i serveis.

En tercer lloc, la confiança ajuda les empreses a construir relacions amb els seus clients. Quan els clients confien en una empresa, són més propensos a tornar a comprar-li productes o serveis. Això pot ajudar les empreses a augmentar les seves vendes i la seva rendibilitat.

Com generar confiança en una pàgina web?

Hi ha una sèrie de factors que poden ajudar a generar confiança en una pàgina web. Alguns dels més importants són els següents:

  • Un disseny professional i atractiu: El disseny d’una pàgina web és la primera impressió que els visitants se’n porten. Un disseny professional i atractiu pot ajudar a generar confiança i credibilitat.
  • Una informació clara i concisa: Els visitants han de poder trobar la informació que busquen de manera ràpida i senzilla. La informació ha de ser clara i concisa, i ha d’estar actualitzada.
  • Una política de privacitat clara: Els visitants han de saber com es recopilen i utilitzen les seves dades personals. La política de privacitat ha de ser clara i transparent.
  • Testimonis de clients: Els testimonis de clients reals poden ajudar a generar confiança i credibilitat.
  • Sellos de confianza: Els segells de confiança, com el de Norton Secured o el de McAfee Secure, poden ajudar a demostrar que una pàgina web és segura i fiable.

Disseny web adaptat a mòbils i tauletes

Un lloc web adaptat a mòbils i tauletes, també conegut com a web responsive, és aquell que s’ajusta automàticament al tamany de la pantalla del dispositiu des del qual s’accedeix. Això significa que el contingut del lloc web es redimensiona, reorganitza i optimitza perquè sigui fàcilment visible i navegat des de qualsevol dispositiu.

El disseny responsive és una tendència cada vegada més estesa, ja que la navegació des de dispositius mòbils i tauletes s’ha convertit en la norma. A Espanya, per exemple, el 72% de les visites a pàgines web es realitzen des de dispositius mòbils.

Avantatges dels llocs web adaptats a mòbils i tauletes

Els llocs web adaptats a mòbils i tauletes ofereixen una sèrie d’avantatges tant pels usuaris com pels propietaris de les pàgines web.

Per als usuaris

  • Millor experiència de navegació: Els llocs web adaptats a mòbils i tauletes ofereixen una experiència de navegació més còmoda i fluïda pels usuaris. Això es deu a que el contingut s’ajusta al tamany de pantalla del dispositiu, evitant que els usuaris hagin de fer zoom o desplaçar-se contínuament per veure la informació.
  • Facilitat d’ús: Els llocs web adaptats a mòbils i tauletes estan dissenyats per ser utilitzats amb pantalles tàctils. Això significa que els usuaris poden interactuar amb els elements del lloc web de forma natural, utilitzant el dit o el llapis òptic.
  • Accessibilitat: Els llocs web adaptats a mòbils i tauletes són més accessibles pels usuaris amb discapacitats visuals o motores.

Per als propietaris de les pàgines web

  • Millor posicionament SEO: Google i altres motors de cerca afavoreixen el posicionament dels llocs web adaptats a mòbils i tauletes. Això es deu a que els llocs web responsius ofereixen una millor experiència d’usuari pels usuaris que hi accedeixen des de dispositius mòbils.
  • Major taxa de conversió: Els llocs web adaptats a mòbils i tauletes tenen una major taxa de conversió que els llocs web tradicionals. Això es deu a que els usuaris tenen una millor experiència de navegació i estan més satisfets amb el lloc web, la qual cosa els fa més propensos a realitzar una acció, com ara fer una compra o subscriure’s a un servei.

Dades de visites a llocs web a Espanya

Segons un estudi de ComScore, a Espanya el 72% de les visites a pàgines web es realitzen des de dispositius mòbils. Aquest percentatge ha anat augmentant de forma constant en els últims anys, i es preveu que continuï augmentant en el futur.

Concretament, l’estudi assenyala que el 58% de les visites a pàgines web es realitzen des de telèfons intel·ligents, mentre que el 14% es realitzen des de tauletes. La resta de les visites es realitzen des d’ordinadors de sobretaula o portàtils.

Aquestes dades posen de manifest la importància de tenir un lloc web adaptat a mòbils i tauletes. Les empreses que no comptin amb un lloc web responsiu corren el risc de perdre clients i oportunitats de negoci.

Els llocs web adaptats a mòbils i tauletes són una necessitat per a qualsevol empresa que vulgui tenir èxit a Internet. Les avantatges que ofereixen aquests llocs són nombroses, tant per als usuaris com per als propietaris de les pàgines web.

5 factors importants a l'hora de fer un lloc web

Objectius del lloc web

La primera cosa que cal fer és definir els objectius del lloc web. Què vols aconseguir amb ell? Vols augmentar les vendes? Generar leads? Donar a conèixer la teva empresa?

Un cop tinguis clar els objectius, podràs dissenyar el lloc web en funció d’ells. Per exemple, si vols augmentar les vendes, hauràs d’incloure una secció de productes o serveis amb informació detallada i atractiva. Si vols generar leads, hauràs d’incloure un formulari de contacte o una pàgina de subscripció a un butlletí informatiu.

Públic objectiu

També és important conèixer el teu públic objectiu. A qui t’adreces? Quins interessos tenen? Quin llenguatge utilitzen?

Entendre el teu públic objectiu t’ajudarà a crear un lloc web que sigui rellevant i atractiu per a ells. Per exemple, si el teu públic objectiu són els millennials, hauràs de utilitzar un llenguatge i un disseny que siguin atractius per a ells.

Disseny i usabilitat

El disseny i la usabilitat són dos factors clau per a l’èxit d’un lloc web. El lloc ha de tenir un disseny atractiu i professional, però també ha de ser fàcil de navegar.

Els usuaris han de poder trobar la informació que busquen ràpidament i fàcilment. Un lloc web amb un disseny i una usabilitat deficient pot provocar que els usuaris es frustrin i abandonin el lloc.

Contingut

El contingut és l’ànima d’un lloc web. Ha de ser de qualitat, rellevant i actualitzat.

El contingut ha d’estar ben escrit i estructurat, i ha de ser atractiu per al públic objectiu. Per exemple, si el teu lloc web parla de cuina, el contingut ha de ser informatiu i útil per als amants de la cuina.

SEO

El SEO (Search Engine Optimization) és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web als resultats de cerca. El SEO és important perquè els usuaris puguin trobar el teu lloc web quan busquen informació relacionada amb la teva empresa o negoci.

Hi ha una sèrie de factors que influeixen en el SEO d’un lloc web, com la qualitat del contingut, l’estructura del lloc, la velocitat de càrrega i la utilització de paraules clau rellevants.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com