Disseny de pàgina web 

Fem la teva web
Busquem els teus clients

Disseny de pàgina web atractiu i eficaç

Parlem? Preus

Web que genera confiança 

En primer lloc per diferenciar una pàgina web bona d’una una de dolenta abans de res ens hem fixar en la capacitat que aquesta té per ajudar a generar confiança en els seus visitants i a guiar-los a prendre mesures.

A més cal dir que un dels factors més importants de qualsevol web és que inclogui continguts. Sense continguts la teva pàgina web no és més que un anunci, sense una estratègia de marketing online eficaç.

Per tant per aconseguir generar visites la teva web és necessari posar en marxa una sèrie de tasques específiques que generin accions comercials concretes en els visitants, como ara enviar una consulta, trucar-te, etc.

Més info disseny web Veure preus disseny web Veure treballs realitzats

Disseny de pàgina web “responsive”  

El “responsive design” consisteix en dissenyar la teva pàgina web per que aquesta es visualitzi eficaçment en els diferents dispositius mòbils (Smartphones, Tablets, etc.) i de sobretaula (PC, portàtils, etc.) en funció del tamany de la pantalla i de la orientació del dispositiu mòbil que s’utilitzi per visualizar-la. 

Avui dia qualsevol pàgina web realitzada de forma professional ha ser “responsive”, ya no solsament per la seva correcta visualització sino també pel seus usuaris, part imprescindible en el procés de creació d’una pàgina web.

Per concluir invertir en un disseny “responsive” significa invertir en una millor experiència pels teus visitants. Si els teus visitants se senten còmodes, adquiriran confiança en el teu negoci i segurament compraran els teus productes o serveis. 

Veure plans de marketing Més info posicionament SEO

Disseny de pàgines web 

Llavors quins elements clau ha d’incloure una web ben dissenyada?

  • Disseny senzill i clar: Un estudi de Google ha demostrat que als visitants no els hi agrada la complexitat visual i que com més complex sigui el disseny d’una web, més lleig el percebran.
  • Coherència: També és important la coherència en els continguts, la tipografia, els colors i en les imatges contribueixen a que els visitants vegin la web d’una forma positiva. 
  • Fàcil de navegar: A més una web ha d’incloure eines senzilles que facilitin la navegació d’una pàgina a una altra. D’aquesta forma els usuaris podran trobar fàcilment el que busquen i no es perdran en les seves recerques. 
  • Textos llegibles: Finalment els textos han ser fàcils de llegir. D’aquesta forma aconseguiràs que els usuaris puguin navegar a través dels continguts de la teva web sense que suposi un esforç. 

Per entendre bé el que t’expliquem visita les pàgines web que hem realitzat: veure webs dels nostres clients

Veure més informació i preus

LA NOSTRA FÒRMULA D'ÈXIT 

WEB EFICAÇ

El disseny d'una web ha de ser atractiu i ha de reflectir els valors del teu negoci així com la teva imatge de marca. Però també ha de ser eficaç. És a dir, que ha d'estar integrat amb l'optimització de la web per captar clients nous i generar vendes.  

MARKETING ONLINE

El principal objectiu d'una web és el d'aconseguir clients nous pel teu negoci. Tenim l'experiència i coneixements necessaris per posar en marxa totes les tasques de marketing online que necessites perquè la teva web generi resultats.

Últim treball realitzat

Pàgina web corporativa realitzada per a un centre d’estètica situat a la ciutat de Barcelona

OKB 
Pàgina web corporativa d’un centre d’estètica de Barcelona especialitzat en els tractaments facials i corporals i en altres especialitats per a dones i homes amb el lema que els defineix:

“Salut, bellesa i estètica: les nostres passions. Compartir-les amb tu, la nostra raó de ser.”

Font: OKB –  https://okb.cat/ca/

Articles del nostre Blog relacionats amb el disseny web
Aquests articles poden interessar-te 😉