Disseny web 

Fem la teva web
Aconsegueix nous clients pel teu negoci

Disseny de pagina web atractiu i eficaç

Parlem? Preus

Web que genera confiança 

En primer lloc per diferenciar una pàgina web bona d’una una de dolenta abans de res ens hem fixar en la capacitat que aquesta té per ajudar a generar confiança en els seus visitants i a guiar-los a prendre mesures.

A més cal dir que un dels factors més importants de qualsevol web és que inclogui continguts. Sense continguts la teva pàgina web no és més que un anunci, sense una estratègia de marketing online eficaç.

Per tant per aconseguir generar visites la teva web és necessari posar en marxa una sèrie de tasques específiques que generin accions comercials concretes en els visitants, como ara enviar una consulta, trucar-te, etc.

Més info disseny web Veure preus disseny web Veure treballs realitzats

Disseny pagina web “responsive”  

El “responsive design” consisteix en dissenyar la teva pàgina web per que aquesta es visualitzi eficaçment en els diferents dispositius mòbils (Smartphones, Tablets, etc.) i de sobretaula (PC, portàtils, etc.) en funció del tamany de la pantalla i de la orientació del dispositiu mòbil que s’utilitzi per visualizar-la. 

Avui dia qualsevol pàgina web realitzada de forma professional ha ser “responsive”, ya no solsament per la seva correcta visualització sino també pel seus usuaris, part imprescindible en el procés de creació d’una pàgina web.

Per concluir invertir en un disseny de pagina web “responsive” significa invertir en una millor experiència pels teus visitants. Si els teus visitants se senten còmodes, adquiriran confiança en el teu negoci i segurament compraran els teus productes o serveis. 

Veure plans de marketing Més info posicionament SEO

Disseny de pàgines web 

Llavors quins elements clau ha d’incloure una web ben dissenyada?

  • Disseny senzill i clar: Un estudi de Google ha demostrat que als visitants no els hi agrada la complexitat visual i que com més complex sigui el disseny d’una web, més lleig el percebran.
  • Coherència: També és important la coherència en els continguts, la tipografia, els colors i en les imatges contribueixen a que els visitants vegin la web d’una forma positiva. 
  • Fàcil de navegar: A més una web ha d’incloure eines senzilles que facilitin la navegació d’una pàgina a una altra. D’aquesta forma els usuaris podran trobar fàcilment el que busquen i no es perdran en les seves recerques. 
  • Textos llegibles: Finalment els textos han ser fàcils de llegir. D’aquesta forma aconseguiràs que els usuaris puguin navegar a través dels continguts de la teva web sense que suposi un esforç. 

Per entendre bé el que t’expliquem visita les pàgines web que hem realitzat: veure webs dels nostres clients

Veure més informació i preus

Parlem?

Per Whatsapp

Per Chat

Últims treballs realitzats

Aquests són les últimes webs corporatives i botigues online que hem realitzat per a diferents sectors 

EN VILLE RESTAURANTE 

Pàgina web corporativa d’un Restaurant en el barri del Raval, en ple centre de Barcelona. Ofereix una cuina tradicional i alhora innovadora i de temporada.
Web realitzada en 4 idiomes que inclou una carta extensa, diferents menús i un sistema de reserves integrat a la web. 
No deixeu de visitar el seu Apartat de “Fotos”, on es mostren fotos tant del restaurant com dels seus plats. 

Font: En Ville Restaurante –  https://www.envillebarcelona.es/

OKB 
Pàgina web corporativa d’un Centre d’Estètica de Barcelona especialitzat en tractaments facials i corporals i en altres especialitats per a dones i homes.
Web realitzada en 2 idiomes que inclou una presentació del centre, els tractaments (amb la seva fitxa específica) i un apartat per a regalar. 
El lema que els defineix és: 

“Salut, bellesa i estètica: les nostres passions. Compartir-les amb tu, la nostra raó de ser.”

Font: OKB –  https://okb.cat/ca/

PAKOT  

Botiga online per a diferents tipus de clients a nivell europeu.
Venda de paper de regal, paper de seda, etiquetes i complements en general per a qualsevol esdeveniment. 
Web realitzada en 3 idiomes que inclou productes, informació sobre l’empresa, catàlegs en pdf i un àrea privada per a clients especials. 

Font: PAKOT –  https://www.pakot.com/ca/

ROSANNA DE LA RIVA

Botiga online de bijuteria artesanal de Rosanna de la Riva, una empresa de tradició familiar, dedicada a la creació de joies a Barcelona des de 1898.
Web realitzada en 2 idiomes que inclou productes i col.leccions, informació sobre l’empresa, preguntes freqüents i un blog amb tota l’actualitat sobre la bijuteria artesanal i les joies de Rosanna de la Riva. 

Font: ROSANNA DE LA RIVA –  https://rosannadelariva.com/

OCEAN VANS

Lloc web amb sistema de reserves de lloguer de furgonetes camper van.
El sistema inclou tots els serveis i prestacions necessaris per poder realitzar la reserva de forma còmoda fins al final amb el pagament online.
La pàgina web inclou un panell complet i intuitiu per a l’administrador amb totes les funcions: Gestió de les reserves, enviament de correus amb la factura i el contracte, correus recordatoris, etc. 

Font: Ocean Vans – https://www.oceanvans.com/

Els nostres clients opinen sobre la nostra feina

LA NOSTRA FÒRMULA D’ÈXIT

Aconseguir que una web funcioni no es qüestió de sort ni de trucs. L’èxit d’un lloc web s’assegura amb un Disseny eficaç, una estratègia clara per a Atraure Visites i amb l’Anàlisi de les visites per a Optimitzar la web.

DISSENY
WEB EFICAÇ

Un disseny optimitzat per a generar conversions

GENERAR VISITES

Posada en marxa de les tasques per a generar visites a la teva web: SEO, Anuncis Google, Anuncis d’Instagram, Campanyes d’email, etc.

ANÀLISI DE LES VISITES

Activem totes les eines necessàries per a registrar com es comporten els visitants dins la teva web. Amb l’anàlisi de totes aquestes dades optimitzem la teva web per a generar consultes a través del contacte de la web (a través del formulari, per telèfon o per email). 

Articles del nostre Blog relacionats amb el disseny web
Aquests articles poden interessar-te 😉