Quant costa fer una botiga online?

preus de botigues online

La necessitat de tenir una botiga

“Creació de botigues online per només 500€. Que et faran vendre des de el primer dia”. Són frases que escoltem a diari. No et deixis emportar pel bombardeig d’informació. Pren la decisió correcta. Preus de botigues online? Nosaltres t’ajudem a definir el preu de la teva botiga online. 

Avui dia ja són molts els empresaris i autònoms que decideixen obrir una botiga online com a segona alternativa del seu negoci físic. Però també és cert que cada vegada més sovint ens trobem amb projectes que han trobat l’èxit únicament a través de la venda online dels seus productes i/o serveis. Però quins són els preus de les botigues online?

Tots som conscients que una botiga online té menys despeses que una botiga física. Però, quin són els preus de les botigues online? Aquesta és la primera pregunta que us heu de fer abans de començar amb un projecte d’aquesta envergadura. I sobretot ser molt cautelosos amb la informació i els pressupostos que us passin. En el sector online existeix un bombardeig enorme d’informació i de competència de tota mena que ja no sabem què creure’ns.

En moltes empreses les vendes online han augmentat fins a un 96% respecte a l’any anterior i, si a això li sumem que la tendència va en alça, veiem que l’oportunitat que tenim en aquest moment és immillorable

4 factors que afecten el preu de la teva botiga

Per establir els preus de les botigues online s’han de tenir en compte una sèrie de factors que influiran en menys o més mesura en el pressupost de la teva botiga online. 

 1. La quantitat d’idiomes
  El número d’idiomes que inclourà la web. Ja pot ser Castellà, Català, Anglès, Francès, etc.
  En el cas de que hi hagi diferents idiomes, la quantitat de textos o de continguts que inclogui la web. 
 2. La quantitat de productes
  Per pujar els productes a la botiga online es realitza el que en diem un “bolcat de productes massiu”.
  El preu del bolcat s’estableix segons el número de productes a bolcar, en quants idiomes es realitzarà el bolcat, els camps que inclourà la fitxa del producte, si s’han de posar documents en pdf amb informació tècnica, etc. 
 3. El número de zones d’enviament
  S’ha de definir la quantitat de zones d’enviament que es configuraran. Ja poden nacionals (Península, Balears, Canàries i Ceuta i Melilla), internacionals o per país (Portugal, Itàlia, etc.).
  També és important concretar si les tarifes d’enviament es calcularan segons el pes i el volum dels productes.
 4. El fet de tenir un sistema de generació de factures
  La integració del sistema de facturació a una botiga online permet que les factures i factures proforma es generin automàticament quan un comprador realitza una compra.

preus de botigues online

Altres funcionalitats que afecten el preu de les botigues online

Les botigues online que obtenen resultats són les que ofereixen sol.lucions i funcionalitats a mida de les necessitats de cada client. Només has de estar en mans de l’empresa adequada. 

 1. Mostrar preus diferents segons el tipus de client
  Si els teus productes tenen preus diferents segons el tipus de client (com ara poden ser majoristes, botigues, distribuidors, etc.). Podrás mostrar preus diferents d’un mateix producte per cadascun d’ells…
  Cada client té un usuari i una contrassenya que li permet veure el preu que li correspon.

 2. Incloure un sistema de generació de comandes a la teva botiga
  Necessites revisar les comandes que es fan a través de la teva botiga online abans de completar la venda? Pots convertir la teva botiga en un sistema per generar comandes. Podràs modificar els preus, les quantitats, etc. de qualsevol comanda i producte. Després el comprador podrà finalitzar la seva compra directament a la botiga. 

L'estratègia de marketing. El cost oblidat.

Què seria una botiga online sense comandes? 

El principal objetiu d’una botiga online és el de generar vendes, és a dir aconseguir clients.

Una vegada la botiga acabada, és necessari posar en marxa una estratègia de marketing que inclogui les tasques necessàries per a impulsar les vendes de la botiga. Ja pot ser a través del Posicionament SEO, de la creació d’Anuncis a Google o a Facebook i Instagram. 

Consells per dissenyar una botiga online de venda per majoristes

Dissenyar una botiga online per clients majoristes i distribuïdors (B2B) no és el mateix que [...]

El disseny correcte d’una botiga online

Invertir en el posicionament de la nostra web és important per guanyar visibilitat, reputació i [...]

Botiga online per vendre a minoristes i majoristes

A l’hora de dissenyar una botiga online cal tenir clar qui són els teus clients [...]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com