6 raons per tenir una botiga online

disseny de botiga

Llança’t al mercat online 

Deixem de banda el disseny de botiga per concentrar-nos en l’importància de tenir una botiga online.

Avui dia, amb el ràpid creixement de les compres online, no cal dir que la teva botiga física necessita un lloc web de comerç electrònic. Es tracta de trobar fàcilment els teus productes en línia i consultar les teves ofertes amb un clic del ratol, ja sigui des de un ordinador, un portàtil, una tauleta o un telèfon mòbil. 

Tant és si tens un gran negoci amb anys d’experiència o si només ets un petit minorista que vol augmentar les vendes. 

Aquí tens algunes raons per les quals una botiga online és essencial per promocionar el teu negoci i productes i/o serveis: 

1. Arriba a un mercat global

Si creus que els teus productes són un èxit a la teva ciutat natal, per què no aportes aquestes experiències a persones d’altres llocs? Un lloc web de comerç electrònic crea infinites possibilitats i nous mercats per explorar i així obtenir noves oportunitats de vendes i ingressos.

Tenir un lloc web de comerç electrònic, amb un bon disseny de botiga, et donarà l’oportunitat d’arribar a clients de tot el món i oferir els teus productes sense limitacions geogràfiques i de zona horària. Mentre que amb una ubicació física tradicional, el temps i l’espai et limiten a les vendes locals. 

2. Genera més ingressos

Com a més llocs ofereixis els teus productes i/o serveis, més possibilitats tindràs de generar vendes. Per tant, amb la creació d’una botiga s’obre una nova oportunitat per generar ingressos.

Qui compra en línia? Els estudis sobre gran comerç mostren:

Millennials i Gen X. Cada setmana aquestes generacions incrementen en un 50% (sis hores) el temps que dediquen a la compra en línia.

Tothom. La gent gran, els Baby Boomers i la Gen X també s’afegeixen al carretó. El 56% de la Gen X prefereix cercar i comprar en llocs de comerç electrònic en lloc de fer-ho a les botigues tradicionals, també el 41% dels Baby Boomers i fins i tot el 28% de la gent gran prefereixen les compres en línia.

Totes les geografies: Tot i que pot sembla contradictori, els ciutadans urbans tenen més proximitat a les botigues físiques, però els compradors en línia de les principals àrees metropolitanes gasten més diners en webs de comerç electrònic (853€) que els compradors suburbans (768€). 

Homes: Durant el darrer any els homes van gastar un 28% més en línia que les dones.

3. Als compradors els hi agrada les ofertes

Una de les millors coses del comerç electrònic són les ofertes que ofereixen. 

Qui no fa ofertes atractives? Les ofertes fan que tot sigui fascinant… Et permenten aconseguir nous clients i fidelitzar els clients que ja tens. Pots dissenyar fàcilment campanyes segmentades per edat, a homes o dones, als clients especials, etc. Pots posar en marxa ofertes durant dates específiques: Black Friday, San Valentí, el Dia del Pare, etc. I també ofertes “Flash” de productes o categories en concret, amb un comptador de temps que indica al visitant el temps que li queda per poder aprofitar l’oferta. 

4. Oberts les 24hs. El millor suport.

Molts professionals es prenen seriosament la seva feina. Tenir un bon suport o atenció al client és bàsic per mantenir els teus clients contents i perque tornin a comprar els teus productes i/o serveis. 

Per tant, la majoria d’empreses de comerç electrònic ofereixen un suport les 24hs al dia els 7 dies de la setmana als seus clients. Si no ofereixes un servei tan dedicat, en el món de les vendes online és molt difícil sobreviure.

5. Coneixement de marca, essencial pel disseny de botiga

Una botiga online té com a resultat final augmentar la notorietat de marca.

Quan més persones siguin conscients de la teva empresa i dels teus productes més interessats estaran en comprar-los.

Un lloc electrònic amb èxit pot tenir un efecte de bola de neu. A mesura que més persones comparteixen i difonen el teu lloc i els teus productes, la notorietat de marca creix de manera exponencial, cosa que també ho fan les teves vendes.

6. Proporciona totes les opcions als teus compradors

Amb la teva botiga online pots crear una galeria preciosa i mostrar qualsevol col·lecció que tinguis. La comoditat i versatilitat que ofereix un lloc web de comerç electrònic no es pot comparar amb res.

Amb un lloc web de comerç electrònic, pots mostrar infinites varietats de productes i canviar-los constantment segons l’època (hivern, estiu, rebaixes, Nadal, etc.) i les teves necessitats puntuals. 

Disseny de botiga per a obtenir clients

El principal objetiu de la teva botiga online és el d’augmentar les vendes del teu negoci, és a dir aconseguir clients nous.

La teva botiga ha d’incorporar un disseny de botiga consistent, on es reflecteixi la imatge del teu negoci i l’informació sobre els teus productes i/o serveis. Ara bé, a més un bon disseny, els elements i continguts de la teva web han d’estar cuidadosament estructurats perque el teus visitants s’interessin i contactin amb tu.

veure info botigues online Preus botigues online
Web amb sistema de reserves online

Encara és habitual trobar comerços que no tenen una pàgina web en condicions ni tampoc [...]

Quant costa fer una botiga online?

Per establir els preus de les botigues online s’han de tenir en compte una sèrie [...]

L’evolució del negoci de la bijuteria online

Tot i que el negoci de la bijuteria online mai havia tingut una gran presència [...]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com